Cautare

3108 de rezultate pentru "gala premiilor vip august" (2.92 secunde)
La acest eveniment, care va fi urmat de o cina de gala, vor participa specialisti din domeniul Aeronauticii si Aviatiei romanesti, personalitati din toate domeniile de activitate, reprezentanti ai Institutiilor oficiale etc.
Beth Behrs Actrita a facut impresie pe covorul rosu la Gala Emmy din acest an cu o rochie scurta neagra semnata de designerul roman Lorena Sarbu.
- 2014 Premiul Cea mai frumoasa ascensiune la Gala Femeilor de Succes - 2017 Premiul pentru cariera la Gala Femeilor Care Daruiesc Sanatate
Premiul a fost inmanat de directorul executiv al grupului Capital-Evenimentul Zilei, Virgil Munteanu, directorului general Catena, Alina Marinescu, prezenta la gala alaturi de Otilia Ostrotki, director general Tonica Group, Daniel Marin, director financiar Fildas-Catena si Sorin Chirculescu, director marketing Catena.
aruncăm o privire numai pe ultimul raport al Curţii de Conturi Galaţi în care se arată ... PNA, cei care au avut de investigat marea corupţie la Galaţi s-au făcut că
La Galaţi este însă ... PNA are un nou şef la Bucureşti, de la Parchetul din Galaţi vor pleca în concediu definitiv mai mulţi procurori controversaţi, iar prin instanţe bantuie neliniştea.
Care sporuri au fost motivul discordiei şi pentru angajaţii Curţii de Conturi din Galaţi.
Vestea i-a luat prin surprindere atat pe susţinătorii taberei Năstase (la Galaţi, subordonaţii lui Dan Nica), cat şi pe cei care speră o revenire a lui Ion Iliescu (la Galaţi, toată
Dorinţa prefectului din Galaţi de a renunţa la opţiunea politică ... salut intenţia prefectului judeţului Galaţi de a renunţa la haina de politician.
Politicienii care au rămas "de gardă" la Galaţi il urmăresc şi mai atent şi acum transmit tuturor acelaşi mesaj: ... acum Consiliul Judeţului Galaţi se descurcă
Ioana Ginghina si Anca Androne au renuntat la statutul de actrite in serialul Adela doar pentru o seara. Cele doua vedete au fost manechine la gala de moda organizata de Alin Galatescu.
Judecatorii de la Instanta Suprema dau decizia pe contestatia in anulare formulata de Udrea la decizia de condamnare in dosarul Gala Bute.
Dincolo de scandalurile avandu-i in prim plan fie pe arbitri, fie pe Mitici, fie pe Jeneli, fie pe Gigeli, la fiecare sfarsit de saptamana, fotbalul romanesc a demonstrat ca poate imbraca si costumul de gala.
Elena Udrea, fostul ministru al Turismului, a mers astazi la Curtea Suprema. Aceasta a fost scoasa din arest pentru judecarea contestatiei la executarea pedepsei in dosarul Gala Bute.
Mircea Lucescu a fost prezent la gala in care CS Dinamo si-a premiat cei mai buni sportivi din anul 2022. ... La gala de premiere a CS Dinamo a fost prezent si Lucian Bode, ministrul de Interne - de care apartine clubul din Stefan cel Mare.
Pe 1 mai au petrecut nu doar romanii, dar si cele mai importante vedete din lume, la MET Gala, eveniment organizat la Muzeul Metropolitan de Arta din New York.
Concertul pe care celebrul Joe Cocker il va sustine pe 4 August la Bucuresti va avea loc la Sala Palatului, si nu la Romexpo in aer liber, cum fusese anuntat initial!
Joe Cocker, o legenda a muzicii mondiale, vine din nou la Bucuresti, pentru a sustine azi, 4 august 2013, un concert spectaculos. ... El va sustine un concert azi, 4 august, la Sala Palatului.
Peste 4.000 de oameni s-au lasat duminica seara (4 august 2013) vrajiti de catre cel ce este cu adevarat o legenda a muzicii mondiale - Joe Cocker.
Senatul incepe sesiunea extraordinara pe 16 august, iar sedinta de plen are loc pe 24 august, a anuntat marti presedintele acestei Camere, Mircea Geoana.
google-analytics.com